5 stjerner

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger
I forbindelse med din prisforespørgsel på dansktagisolering.dk har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

- Dit navn

- Din e-mailadresse

- Dit telefonnummer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af din prisforespørgsel, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde sende dig prisoverslaget, og i tilfælde af at du ligger en ordre hos os, gemmer vi oplysningerne for at vi kan ekspedere din ordre og udføre arbejdet som du ønsker. Vi vil kontakte dig for at sikre os, at vi har givet prisoverslaget på korrekt, og det stemmer overens med det du ønsker pris på.

Behandling af personoplysninger – samtykke
Hvis du har udfyldt en formular på dansktagisolering.dk, og indskrevet informationerne, giver du samtykke til at vi må kontakte dig ang. din forespørgsel.

Datasikkerhed
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til sikkerhedssystemer til håndtering af dine persondata, som stilles til rådighed af Noka Design ApS og Zitcom ApS. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med.

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.