Tlf.: 29462564
Få gratis konsulentbesøg
Ring til os på 29462564
- alle hverdage 08.00 - 17.00 og Fredag til 16.00
5 stjerner
Vi tager forholdsregler i forbindelse med Coronavirussen, når vi besøger dig/jer i forbindelse med arbejde/tilbud på boligen.

Hos Dansk Tag & Isolering har vi instrueret og udstyret vores medarbejdere med alt det rigtige udstyr, så vi følger statens anbefalinger i forbindelse med udbruddet af coronavirussen.

Det gør vi:
- Vi hilser ikke fysisk på hinanden
- Vi holder sikkerhedsafstand til hinanden
- Vi arbejder med handsker
- Det er ikke nødvendigt at komme ind i boligen ved besøget. Dog kun ved loftisolering, og skal vi ind tager vi en maske på

Ingen af vores medarbejdere der besøger kunder, har været på en udlandsrejse indenfor de seneste 3 måneder.

haandvaerkerfradrag dansktagisolering

Håndværkerfradrag

Spar penge med håndværkerfradraget. Få tilskud til arbejdet på din bolig

Dansk Tag & Isolering er fuldt opdateret om tilskuds- og fradragsmuligheder, og sørger for, du får mest muligt for pengene. Det gør vi ved at tilbyde dig gode råd og vejledning, da vi kender alle muligheder. Desuden mener vi, at det er god kundeservice at hjælpe dig med at spare endnu flere penge.

Nyt håndværkerfradrag skal støtte energiforbedringer og klima

Den nye BoligJobordning i 2017 skal understøtte den grønne omstilling, øget bæredygtighed og klimaindsatsen, og den består bl.a. af to ting: 1. Et fradrag på 12.000 kr. pr. person pr. år for arbejdsløn til håndværksydelser til energiforbedringer og/eller klimatilpasning. 2. Et fradrag på 6.000 kr. pr. person pr. år for arbejdsløn til serviceydelser – fx rengøring, børnepasning og havearbejde. Dette arbejde behøver altså ikke være ’grønt’. I alt har du altså mulighed for at gøre brug af et fradrag på 18.000 kr. (pr. person pr. år).

Indberet via SKAT

Selve håndværkerfradraget skal du indberette til SKAT’s hjemmeside under Tast Selv, som du finder på følgende adresse: www.tastselv.skat.dk. Du skal oplyse og angive håndværkerens løn under det punkt, der hedder ”indberet servicefradrag”. Dit håndværkerfradrag udbetales som et forhøjet fradrag, der vil blive fordelt på årets øvrige måneder.

Send prisforespørgsel
Hvad skal du have lavet:
Invalid Input
Navn(*)
Skal udfyldes
E-mail(*)
Skal udfyldes
Telefon nr.(*)
Skal udfyldes